Nu vet jag hur länge jag ska amma

 

Harry har lärt sig säga ”Tack”.

Nu har jag kommit på ett mål för amningen. Jag vill amma åtminstone tills han kan säga ”Tack för maten” efter att han ammat. Det skulle väl vara roligt. På Grand Hotel.

 

En annan sak. Harry älskar Zara Larsson! Babblarna och Zara Larsson.

 

[youtubeplay id=”fx0UfS4wG-k” size=”medium”]

 

 

 1. Karin skriver:

  Mina tvillingar föddes små, tillväxthämmade och svaga, så vi fick aldrig i gång någon amning. Jag blev mycket besviken över detta då jag drömt och fantiserat om amning. Pumpade brösten i ett år och gav på flaska, för bröstmjölk, det hade jag rikligt. Nästa gång jag får barn, då troligtvis bara ett, så ska jag amma läääänge!!!

 2. Anna skriver:

  Haha… det var jag som ammade på Grand Hotel. Nils sa inte tack efteråt, han somnade med munnen på vid gavel skulle jag tro. Nu fyller han snart 1 år och säger inte tack nu heller, däremot kan han själv hala fram ett bröst när han känner att det är helt AKUT att få amma. Mina två äldsta hade slutat amma vid den här åldern, men inte Nils. Trots att Grand Hotel var en ganska ledsam upplevelse för oss så påverkade det iaf inte vår amning!

  1. ÅH WOOOOOOW! Jag blir starstruck! Du är ju en legend!! Fantastiskt att han halar fram bröstet! PUSS

 3. Anna skriver:

  Haha, du är verkligen helt underbar :-), ska nog satsa på samma med min lilleman!!

 4. Tänkte bara säga att du nu fått en egen komedi-genre. Den heter Knivlisa-style och jag drog ett sådant här om dagen:

  Jag: visst är det sjukt att Lia blir sju månader snart!

  Sambon: ja det är helt sjukt.

  Jag: ja visst är det SJUkt! Hahaha

  Sambon: uuum

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..