ANNONS

Hej Harry, du måste inte läsa detta i framtiden*

/

Träffade Angelica och Annika igår, och deras barn.

Alice fick en mössa jag SYTT.

Till Harry.

Sån är jag. Illojal och så.

Jag tycker ni ska lyssna på Angelicas och hennes tvillingsyster Jessicas podd Tvillingpodden. Det har hänt att jag ligger och gråter av skratt på nätterna, så att Sixten vaknat. Sjukt roliga.

*(fortsättning på rubriken)  men om du ändå gör det kan jag lika gärna passa på att berätta att  jag torkar matfläckar i ditt ansikte med min tumme och mitt saliv. Jag har varit nära med disktrasan också flera gånger men jag HAR hejdat mig. Det ska jag ha en fet eloge för faktiskt.

4
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00