Ett av de bättre beslutsfattarsätten

Harry har SOMNAT. Ni fattar inte vad lång tid det tagit. Flera timmar av total omöjlighet. Till slut lade jag honom i ugnen. Näerå, men i vagnen (hårfin gräns). Vilket innebär att han kommer vakna om bara 30-40 minuter, så nu måste jag prioritera.

Det står mellan:

1. Vara produktiv.

2. Softa.

Måste sitta här ett tag, typ en halvtimme, i lugn och ro och överlägga noggrant så att jag tar rätt beslut.

  1. Terro skriver:

    Tycker det känns skönt att höra att någon annan oxå har maraton-långa läggningar… Jag har en liten ”proppeller” jag ska natta varje kväll…snurr snurr i sängen… T Å L A M O D…

  2. Haha exaaaakt! Och när 40 min gått och barnet fortf sover så tänker man: jaha, jag hade ju hunnit att göra nåt vettigt alt. sova. Efter 50 min: Shit vad mycket bra jag hade kunnat göra. Efter 60 min: Men va fasen – sovrekord! Jag gör nåt vettigt NU! Efter 63 minuter: Oouuuuääääh!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..