ANNONS

Stolt och skrytig och rädd

/

Sixten fick prova åka slalom. Jag vet ju att han är världens bästa sportmänniska, men SLALOM? Jag lämnade honom och Linus i barnbacken och åkte i vuxenbacken. När jag kom tillbaka till lunch kunde han svänga ASBRA (han föredrog störtlopp när jag gick). Sen ville han tydligen hoppa i hoppen också, och gjorde det.

Jag är svinstolt och skrytig. MEN. Jag när fortfarande en dröm om att han INTE ska vilja bli high risk taking adventurer och åka offpist i lavindrabbade områden och bergsklättra på världens farligaste berg och göra andra helt galna saker senare när han får bestämma själv (som en av hans föräldrar, nämner inga namn).

Det finns ju fler med helt galna treåringar. Någon som haft en som sedan lugnat ner sig lite när hen är äldre och INTE åkt offpist i laviner utan säger ”Jag älskar mest att sporta säkra sporter och ta det lugnt och ha det gött med mina icke high risk taking-kompisar och min familj så klart, i synnerhet min mamma.” NÅGON? Eller någon som var en själv.

Slalomfilm finns i alla fall på instagram (jag heter Knivlisa där). Om ni ser den får ni även höra hur jag låter på exakt alla filmer som finns på Sixten, men jag tyglade mig på denna eftersom det fanns folk i närheten.

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00