Knivlisas social skills-skola: Så skaffar man nya vänner

 

Bordsgranne: Åh vad gott med sill. Det äter man ju ganska sällan.

Jag: Sillan menar du.

 

 1. Helle skriver:

  Hahaha! Jag ÄLSKAR din humor! Varför du inte har fått en egen humorshow på tv än är en gåta!! Kan hända att jag kanske har lite samma humor. Här följer således ett av mina bästa som folk skrattade för lite åt: Ska äta lunch hos mor&far och mor räcker mig besticken. Jag: Men mamma! Det där är ju bestickning av tjänsteman! (Ja, alltså jag jobbar statligt) Ridå!

 2. Elin skriver:

  You’re so silly! 😎

 3. Igår kollade jag på min sambo som spelade korpfotboll. Dom mötte ett lag som spelade i skjortor. Dom hette IK Stym.
  Sjukt kul tyckte jag!

 4. Eva skriver:

  social sills 🙂

 5. Em skriver:

  Jag blir så himla nyfiken – sa du verkligen det? Och vad sa bordsgrannen? Hade hen humor eller inte? 🙂

  1. Haha ja men jag glömde bort det sen så Jenny fick hjälpa mig att komma ihåg det. Bordsgrannen log lite. Ingen suck och inget garv, men en rimlig reaktion kan man säga.

   1. Em skriver:

    Låter helt klart som en rimlig reaktion 🙂 Jag önskar att jag också var sådär härligt spontan (och faktiskt sa vad jag tänkte!) men jag är alldeles för feg! Och sen skulle jag förmodligen inte kunna slutta fnissa åt mitt eget skämt vilket alltid drar ner rolighetsfaktorn ultramycket. Så jag gör nog bäst i att hålla tyst 😉

    1. Haha ja men det det är precis det som händer! JAG kan inte sluta skratta. Men det är viktigast att man har roligt själv så skratta du! 😀

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..