ANNONS

På toa med Amanda Jenssen

/

Vi var på Jonathan Johanssons konsert i går. Han är FANTASTISK.

IMG_8398.JPG

Vid toaletten träffade jag Amanda Jenssen. Hon ville väldigt gärna ta en bild med mig så det fick hon. Eller så var det omvänt.

IMG_8400.JPG

IMG_8374.JPG

Fast det ser ju definitivt ut som att det är hon som älskar mig.

Man gör ju skumma grejer ibland alltså. Jag tyckte Amandas danska var så bra att när jag senare gick in på toan googlade jag om hon är halvdansk. Det är hon inte, hon är halvnorsk, men det tog sån tid att googla att jag struntade i att kissa för att en kompis väntade. Onödig googling så här i efterhand. Eller nödig snarare.

Sen träffade vi Jonathan.

IMG_8396-0.JPG

IMG_8397-0.JPG

IMG_8401-0.JPG

0
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00