Hjälp, våra hjärtan är krossade

 

 

Jag vill göra något jag inte trodde att jag skulle kunna göra.

Vi har tappat bort Ambjörn (ute, han är nog gone forever). Ni vet ju hur mycket han betyder för mig Sixten och Harry och jag vill skaffa en likadan. Jag tycker egentligen att det är hemskt. Ambjörn är ju Ambjörn och bara för att en annan nalle är likadan är det ju inte Ambjörn. Det är faktiskt inte helt okomplicerat att bara replaca, även om många tycker det.

Det vore samma sak som att mina kompisar Angelica och Jessica som är enäggstvillingar bytte killar och barn med varandra. De ser ju likadana ut, VAD ÄR PROBLEMET.

 

Angelica och Jessica eller tvärtom.

 

Ambjörnkopian verkar dock vara lite svår att få tag på. Ringde tillverkaren i morse som berättade att den slutade göras 2012. De var så himla gulliga i alla fall.

Jag: Den har en tröja på sig som det står ”Grattis till sonen” på, men om ni skulle ha någon likadan utan tröja så går det precis lika bra. Jag kan ju säga att han har varit på utflykt och råkat ta sönder tröjan.

Bukowski: Ja, det skulle du kunna göra! Det tänkte jag inte på! Jag förstår, jag ska verkligen se vad jag kan göra och kolla i lagret om det kan finnas någon gammal som liknar den.

Hoppas!

 

Här är jag och Angelica och våra barn. Ska vi hålla på och byta ut och greja kan vi lika gärna löpa linan ut.

 1. Nej men åh stackars er! Jag har lagt ut en halv årslön på Majas snuttefiltar (tappar ca en per promenad), men bävar inför att de ska ta slut. Kanske ska ta resterande årslön och bunkra …
  Förövrig tog det mig en halvtimme att återhämta mig efter att ha sett sista bilden. Alltså visst, bebisarna är nöjda, men jag förstår faktiskt att föräldrarna är lite … tveksamma.
  Förlåt.

  Håller tummar och tår att Ambjörn hittar hem, eller att hans long lost cousin dyker upp som gubben i lådan (jag vet att du kollar på Huset fullt och jag tänker givetvis på avsnittet när både syrrorna var med och skulle vara på-pricken-lika kusiner)

 2. Ida skriver:

  Tror vi kan ha en Ambjörn någonstans. Jag ska kolla upp det imorgon och har vi det så får ni den mer är gärna! Mina barn förstår nämligen inte tjusningen med gosedjur (??!, är de ens mina barn?)
  Mvh hon som ägde 100 gosedjur och älskade alla lika mycket

  1. Ååååååååååå OMG!!! Tänk om du hittar en! Den är ca 20 cm lång! Ååååh!!!!

   1. Ida skriver:

    Jag hittar tröjan men inte själva björnen! KAN vara så att den fått följa med i en kasse leksaker till Erikshjälpen här där vi bor när vi flyttade. Eventuellt kan den kassen även vara hos mina svärföräldrar. Jag forskar vidare så länge ni inte hittar en annan ersättare!

    1. TACK TACK TACK för att du är så snäll!!!!

 3. Sanna skriver:

  Alltså mitt hjärta brister när jag ser bilden på Harry! Han måste ju bara få en ny liten björn!!!

 4. Vi har namn på vår dotters alla mjukdjur, det är ju PERSONLIGHETER! (Vi har nog gått lite långt i det, jag och pappan!) I alla fall, dottern (som är 21 mån) hade en liten mjukisråtta från Ikea som hette Rolf. Mycket personlig råtta! Den kom tyvärr bort i flytten, och vi (jag…) sörjde. Köpte en ny på Ikea och kom hem och ropade ”Rolf är hemma!” Pappan kom och såg frågande ut och sa torrt ”Det där är inte Rolf, möjligtvis hans kusin Ralf.” Som sagt, vi har nog tagit det här med mjukdjur lite långt

  1. Åååååå jaaaaaa! Du är smart som fattar tycker jag. Gosedjur lever 4-ever.

  1. Åh vad snällt att du hjälpte mig googla. Den där finns dock tyvärr inte kvar, kollade i morse 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..