ANNONS

Hjälp, våra hjärtan är krossade

/

Jag vill göra något jag inte trodde att jag skulle kunna göra.

Vi har tappat bort Ambjörn (ute, han är nog gone forever). Ni vet ju hur mycket han betyder för mig Sixten och Harry och jag vill skaffa en likadan. Jag tycker egentligen att det är hemskt. Ambjörn är ju Ambjörn och bara för att en annan nalle är likadan är det ju inte Ambjörn. Det är faktiskt inte helt okomplicerat att bara replaca, även om många tycker det.

Det vore samma sak som att mina kompisar Angelica och Jessica som är enäggstvillingar bytte killar och barn med varandra. De ser ju likadana ut, VAD ÄR PROBLEMET.

Angelica och Jessica eller tvärtom.

Ambjörnkopian verkar dock vara lite svår att få tag på. Ringde tillverkaren i morse som berättade att den slutade göras 2012. De var så himla gulliga i alla fall.

Jag: Den har en tröja på sig som det står ”Grattis till sonen” på, men om ni skulle ha någon likadan utan tröja så går det precis lika bra. Jag kan ju säga att han har varit på utflykt och råkat ta sönder tröjan.

Bukowski: Ja, det skulle du kunna göra! Det tänkte jag inte på! Jag förstår, jag ska verkligen se vad jag kan göra och kolla i lagret om det kan finnas någon gammal som liknar den.

Hoppas!

Här är jag och Angelica och våra barn. Ska vi hålla på och byta ut och greja kan vi lika gärna löpa linan ut.

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00