Ida I love you

Jag tror Ida kan vara lite mer värdefull än alla andra människor.

IMG_8482-0.JPG

IMG_8481-0.JPG

IMG_8480.JPG

 1. ida skriver:

  Nu har sambon kollat hos svärföräldrarna, men inte hittat någon kasse med gosedjur. Jag har även kollat på Erikshjälpen om, utifall att, den skulle sitta där och vänta på mig. Men utan resultat (men jag hittade en massa andra fynd.. oops! ) Sambon ska få kolla igen hos svärföräldrarna i dagsljus, jag kan inte gå med på att den där björnen blivit bortlämnad. Vem lämnar bort en sån nalle liksom? Och lämnar kvar tröjan? Jag fortsätter sökandet och håller samtidigt tummarna för att ni får hem en rumänsk Ambjörn!

 2. Elin skriver:

  Har du en tydligare bild på Ambjörn? Kan vara så att även vi har en… Den får ni såklart då…

  1. GULL!!! Den blåa: Jag har hittat den i Rumänien, håller på att vänta på svar från dem om de kan skicka till Sverige. 😀

    1. Elin skriver:

     Tyvärr inte :(. Ledsen om jag ingav hopp i onödan. Hoppas ni hittar en bra ersättare ❤️

   1. Vi fick en sån Björn när vi va på Handelsbanken Kungsträdgården och fixade med papper och vår son gjorde kaos. Som tack för kaoset fick han björnen. Hade ingen t-shirt men väl en halsduk det stod Handelsbanken på. Björnen älskas av vår son så den kan ni inte få. Men Handelsbanken har kanske fler!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..