ANNONS

Finaste presenten jag fått

/

I dag fick jag en duk som Sixten har gjort helt själv.

Eller mormor hjälpte honom att knyta knut. Resten gjorde han själv. Objektivt sett finaste duken som finns.

Sedan var han och mormor på affären också, och Sixten fick välja ut något att köpa till mig. Han ville promt köpa detta.

Jag hade liksom blivit glad för en zoo-tablettask, och så köper han ett I LOVE YOU-hjärta. ÅÅÅÅÅÅÅÅÅ den lilla människan är så FIIIIIIIIIIIIIN (och min mamma som betalade). Jag vill typ operera in det i mitt eget hjärta. Eller inte, för då var det nog sista morsdagen jag fick uppleva.

Gammal bild på mig och världens underbaraste Sist. Så gammal att jag fortfarande hade tjockt hår där.

Sixten på min första morsdag:

2
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00