Mitt möte med nya prinsessan

 

Foto: Expressen

 

Sofia är min absoluta favvo i kungahuset. Hon är så sjukt SNÄLL. I alla fall den gången jag pratade med henne.

På Tonys kiosk bredvid mitt gamla jobb. Utdrag från min blogg för fyra år sedan:

 

Sedan när vi skulle gå frågade Tony Sofia: VEM ÄR DU? Varpå Sofia förklarade att hon var prinsens flickvän. På ett helt ostroppigt sätt. Hon ville liksom bara förklara så att Tony fattade.

SÅ svårt att säga det på ett ostroppigt sätt förresten. Försök själv att säga att du är prinsens flickvän utan att se stroppig ut. Det finns till exempel en anledning att  JAG inte är flickvännen. Gif på hur skulle jag ha sett ut:

 

 

 

 1. Elin skriver:

  BÄSTA (och visserligen enda, men ändå) stroppgifen jag någonsin sett!

 2. Marie skriver:

  Lägligt att du inte har bildbevis……
  (obs skämt, jag tror dig för du är min hjälte)

  1. Jag letade aslänge efter bilden!!! Den finns i en tidning (Oups) jag har men VAR?

   1. a skriver:

    Menar du att du helt fräckt lät en tidning trycka bilden trots att du loovat denna snälla prinsessa att du inte skulle??

    1. Haha ja det känns hemskt nu när du säger det, men det var liksom tidningen jag jobbade på, så det kändes inte som det räknades. Mer som ”bakom kulisserna”. Jag tror det var låååångt efter det hände också. Om det gör det bättre. Men det kanske det inte gör. Fast jag skickade den ju inte till en tidning, jag bara la den i en. Heheeeeeee.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..