Att spy i nån annans barnrum

IMG_9816.JPG

Jag blev matförgiftad av en pizza i går kväll och låg och spydde fram till 4 på morgonen. 9 gånger tror jag. Jobbigt att spy hos en annan familj, på golvet i ett gulligt barnrum. Lite jobbigare än vanliga spyor. Det är något med kombon brun magsaft och ljusa fräscha mjukdjur som känns dum.

När jag berättade för Sixten i morse att jag spytt (Linus sov med barnen i annat rum) sa han ”Då torkade en vuxen upp det och hjälpte dig”. Så himla fint det hade varit. Men vad ska man svara liksom. Jag vill inte att du ska växa upp med skräck, men det är själva definitionen av vuxen, de torkar sina egna spyor och desinficerar golven själva mellan hulkningarna.

Nu har vi åkt hem och Sixten ger mig duplopresenter. <3

IMG_9829.JPG

 1. r skriver:

  men vänta—du spydde nio gånger på golvet i barnrummet? Jag hoppas inte..mycket spya å torka 🙁

 2. Elin skriver:

  Gravid? (Hoppas

 3. Laura skriver:

  Du verkar ofta må dåligt i magen och kräks. Kan det vara något du saknar i kroppen, något med immunförsvaret?

  Varken jag eller min familj och hela släkten samt alla vänner och alla bekanta har så ofta magförgiftningar. Ingen jag känner alls.

  Kolla du upp varför.

 4. ÅH NEEEEEEEEEEEEEEJ! Kräks är det VÄRSTA som finns!! Varför finns det inte en jourhavande kompis som man ringer endast och enbart vid detta tillfälle, som torkar, baddar, bäddar nytt, klappar och hämtar saker till en??
  Krya krya!

  1. tack! Ja! Skulle man göra detsamma för hen när hen blev magsjuk?

   1. Eh NEJ! Jag tackade inte ja till uppdraget som jourhavande kräks-kompis, det var hens egna val.

    1. Tänkte väl!! Skönt, då vill jag ha en kräkkompis

     1. sofia skriver:

      jag kan vara kräkkompis. Jag är immun mot vinterkräka och är alltid tork-, tvätt- och tröstperson när det vankas kräksjuka hemma. Jag funderar på att göra business av det. Jag kanske ska starta ett företag som går ut på att jag kommer hem till familjer där alla har kräksjuka, även föräldrarna. De får däcka ifred och jag tar hand om barnen och hanterar situationen helt enkelt. 2000 spänn i timmen tar jag. Låter mycket men om du har vinterkräkan och dör äckel- och tröttdöden, visst fanken är du beredd att pröjsa för den här hjälpen?!

 5. anna skriver:

  Men fy fan! Jag som tyckte sjukt synd om mig själv som haft ett djävulskt munsår i helgen. Du vinner, men dessvärre för dig i en tävling ingen vill vinna. 🙁

  1. haha jag är ändå glad att jag vann! DET känns åtminstone som en tröst 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..