ANNONS

Att spy i nån annans barnrum

/

IMG_9816.JPG

Jag blev matförgiftad av en pizza i går kväll och låg och spydde fram till 4 på morgonen. 9 gånger tror jag. Jobbigt att spy hos en annan familj, på golvet i ett gulligt barnrum. Lite jobbigare än vanliga spyor. Det är något med kombon brun magsaft och ljusa fräscha mjukdjur som känns dum.

När jag berättade för Sixten i morse att jag spytt (Linus sov med barnen i annat rum) sa han ”Då torkade en vuxen upp det och hjälpte dig”. Så himla fint det hade varit. Men vad ska man svara liksom. Jag vill inte att du ska växa upp med skräck, men det är själva definitionen av vuxen, de torkar sina egna spyor och desinficerar golven själva mellan hulkningarna.

Nu har vi åkt hem och Sixten ger mig duplopresenter. <3

IMG_9829.JPG

10
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00