Harry vet vad USA:s president heter

[youtubeplay id=”h1y4f84L_6w” size=”medium”]

 

Jag och Sixten pratade om det förut och Harry hakade liksom på. Nu svarar han i och för sig Obama på nästan alla frågor, på grund av att jag blev så exalterad första gången.

Förutom när jag väckte honom när jag kräktes häromkvällen. Han satt upp i sängen och tittade på. Jag frågade ”Hur mår du?”. Då svarade han ”Tre år”. Han kände väl att han åldrades så mycket av att bevittna sin mor som krälande kräkande åbäke.

 

  1. Shiiiit! Jag måste träna Majsan. Ska nog in och väcka henne nu faktiskt. Vi kan inte förlora mer tid…

    ps: jag har försökt svara på ditt mejl två gånger (det stod i första att det var delayed och jag INTE BEHÖVER SKICKA IGEN, så jag skickade igen, men fick samma resultat där. Men nu avvaktar jag innan jag skickar ett tredje. Man vill ju inte verka desperat eller för på. Som man skulle göra om man istället för ett tredje mejl gick in på bloggen och skrev ett helt utlägg om det hela. Så vill man ju INTE va.)

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..