ANNONS

One Direction loves me. Typ.

/

One Direction hade konsert i Sverige i går. Jag vet att jag har skrutit om detta hundra gånger men jag är ju inte den som inte tar tillfället i akt igen. Någon KAN ju ha missat.

När One Direction var här 2013 trodde världens alla (well) directioners att jag och Niall var ihop. Jag intervjuade honom för tidningen FRIDA och lade sedan upp bilden på oss på instagram. Då postade ett Niall-fan den och fick väldigt bra kommentarer.

ÄLSKAR att så många vet vem jag är. Thats his cousin.

Efter intervju-bonus, när Niall säger att jag är hans favvo:

[youtubeplay id=”pZ54Oi3hmtY” size=”medium”]

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00