ANNONS

Skillnaden på syskon

/

IMG_1756.PNG

Älskar timehop. Det här var på Gotland för två år sedan. Jag var höggravid och Sixten kutade som vanligt stranden fram och tillbaka hela dagen med korta stopp för att sno grannens (ledsen varje gång) saker.

Lol. Skulle aldrig Harry göra. Kan inte sluta fascineras av hur olika de är, Six och Harry. (Var dock inte bara jobbigt att kuta efter S. Jag var extremt stolt över att han sprang så snabbt och sköt så bra utsparkar. Det kom ofta fram avundsjuka pappor och ba ”Hur har ni gjort me honom?” (Eller henne, om han hade den rosa uv-tröjan).

IMG_1760.PNG

Vädra magen lite.

Och det här är för sex år sedan. Jag och mina kollegor skulle gå ut och vi hade alla våra snyggaste skor. Jag i träskor.

IMG_1758.PNG

1
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00