Sång!! Vill du inte ut och meka

Jag fick egentid och gjorde om en Frost-sång lite. När jag berättade för Linus vad jag skulle göra kunde han nog inte riktigt förstå varför man planerar att göra barnsaker på egentiden. Men vissa saker måste ju göras.

 1. Lise skriver:

  Hahaha. ÄLSKAR DIG! Om jag någonsin får barn vill jag att du är deras mamma. <3

 2. Elin skriver:

  Jag är dålig på att kommentera även om jag uppskattar
  men här – Usch vad sorgligt!

 3. Alltså, underbara människa!!! Är man lite down så är det bara att kika in på din blogg, för då blir man glad på direkten. Dessutom inspirerar du mig till att bli en roligare och mer avslappnad person/mamma. Tusen tack för det! 🙂

 4. Lena skriver:

  Alltså du är en så jäkla härlig människa!! ?

 5. Maria skriver:

  Åh, tack för denna! Fnissar så jag gråter och nu sjunger barnen ”vill du inte ut och meka?” Istället. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..