5 enkla tecken på att semestern har pågått lite för länge

En bloggläsande kompis sms:ade och sa ”vilken ljuvlig och lång semester ni har”. Och det har vi ju, men sju veckor dygnet runt med två små kutande barn blir man ju så att säga trött av. Så jag måste härmed väga upp med några tecken på varför det inte bara är ljuvligt med lång semester.

 

1. Man diskuterar med sin partner vems tur det är att FÅ ta disken, eftersom den innebär paus från lekandet och springandet.

kfp

 

2. Känslan när man får ett jobbuppdrag som gör att man måste iväg själv i några timmar och jobba.

giphy

 

3. Man blir typ sur på skogen för att det är så svårt att sköta sin hygien  sociala medier och blogg.

tumblr_mgw309etPK1qhp1v5o1_500

 

 

 

4. Efter några veckor i stugor ser man ett ÖB längs motorvägen och det känns som ett megalyxigt supermall i någon far off huvudstad.

Shopping-Minions-Despicable-Me-2

 

5. Man har en dröm om massa ytterligare ledig tid på en strand med färgglada maneter och stora vågor som barnen älskar att simma i. Only thing: Det är en mardröm.

Nightmare+fuel+13+13_3ec78e_4665753

  1. Precis så! Efter sju veckor och dessutom ensamstående (det där diska, duscha eller gå på toa ensam får fixad efter läggning) längtar jag lite till jobbet för att få dricka te i lugn och ro och få gå på toa själv.

  2. Louise skriver:

    Ja det är rätt gött att sitta på jobbet och vila upp sig faktiskt! Dock har jag vant mig vid att se de där knoddarna regelbundet – bråken, skratten, petandet i näsan, ”varrrrför”-frågorna, protesterna, kramarna och de snoriga pussarna… Vilosamt och lite aj i hjärtat att sitta på jobbet. Men så var jag ju bara ledig tre veckor. Sju…du måste ta in på SPA!!!

  3. Linda skriver:

    Nej, man får inte riktigt någon semester själv när barnen är små. Men om bara några år blir det annorlunda! Mina barn är 4 och 6 och det är en jättestor skillnad med hur det var för typ två år sedan. De är relativt självgående. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..