Befogad fråga ändå

IMG_3213.JPG

Vid middagsbordet.

Sixten: Mamma vad HAR du för snippa egentligen.

Jag och Linus: (kort tystnad följd av utbrott)

Sixten: Sluta skratta.

Jag: Förlåt!! Du undrar vad jag har för snippa.

Sixten: Ja.

Jag: En vanlig snippa.

Sixten: Okej.

Jag: Du kom ju ut ur den när du föddes.

Sixten: Ja det var svårt.

Jag: Mm. Det var det.

  1. Emma skriver:

    Haha vad härligt!! Jag gjorde ett misstag (?) tror jag. Jag skulle lite pedagogiskt berätta för min son att bebisen som ligger i min magen kommer komma ut genom snippan. ”Det har du också gjort” sa jag. Vilket resulterade i att varje gång han leker med något gosedjur/lastbil/traktor och tex kör den från ett ställe till ett annat utbrister han glatt! ”Ååh lastbilen åker ut från snippaaaaaan. ”Ojoj… Han anar inte hur rätt han har haha!

  2. Greta skriver:

    Jag har en enorm kärlek för Sixten.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..