Insikten om att hon är tre gånger så stor som Orup

 

 

hej hej vardag knivlisa

Jag lunchade med Hej hej Vardag i dag. Gammal bild på oss. Vi glömde ta ny bild.

 

 

IMG_3521.PNG

IMG_3523.PNG

 

Bakgrundsinfo 1: Jag är väldigt impad av hur många följare hon har på insta.

2: Orup gick förbi jättesnabbt alltså och jag hann verkligen inte. Hej Hej tyckte jag var lite skum som ville ta kort med honom. Men jag tycker faktiskt det är mer skumt att inte vilja ta kort med Orup. Och skumt att Orup inte ville ta bild med Hej hej då så klart. Han hade ju kunnat bli kändis.

 1. Elisabeth! Haha sååå bra! Orup är liksom kändisindex.

 2. Hej KnivLisa!
  Först och främst, tack för UNDERBAR bloggis, jag läser men kommenterar aldrig. Sorry! Är ett stort fan av dig och hejhejvardag (som lämnade Loppi precis när jag typ börjat och var lite av min trygghet där).

  HUR SOM HELST! Så kul att du nämner Orup! Jag och några kompisar har nämligen ett Orup-system när det kommer till kändisar! Om vi ser en kändis på stan, vi säger Lill-babs, då måste vi räkna ut hur många Orupar hon är värd. Hon är ju typ tusen stycken! Ser man till exempel Taggen från Tre kronor, så kanske det är 0.2 Orups. Bra va?

  Hejhej vardag måste ju då alltså vara tre Orups!

 3. Louise: då är vi exakt lika långa. Likisar!!!

 4. ps: när du skriver ”tre gånger så stor” så menar du fysiskt va? Jag är ju ändå hela 1,67 m.

 5. Sara skriver:

  Snorup!!! Bäst idag.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..