ANNONS

Kärlek vid första ögonkastet i städskrubben

/

Jag hade en snuttefilt när jag var liten. Har fortfarande inte erfarit en kärlek lika lojal, ömsesidig och stark. Och därför vill jag liksom att Six och Harry ska finna snuttiskärleken. Jag har försökt  SÅ mycket med massa olika. Men barnen har varit helt likgiltiga.

Nu har Harry äntligen TRÄFFAT NÅGON.

En gammal kökshandduk med massa hål i. Det räckte med att han såg den i en städskrubb (inte vår) för några veckor sedan, och sedan dess är de oskiljaktiga.

Han ba mor jag är ju asket, de andra snuttisarna var för fina.

IMG_3665.JPG

Så här ser han ut varje morgon när han ”tar på sig den”.

IMG_3686.JPG
IMG_3685.JPG
IMG_3651.JPG

1
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00