Jag VANN!

Min kompis Barnplaggsguiden (kompis och kompis, vi känner inte varandra asväl, men hon är väldigt rolig och får mig alltid att berätta jätteprivata saker, så om jag hade varit prinsessan Madeleine hade jag snart räknat henne som min innersta krets)  hostade ett event hos Amvina i dag, som jag AngelicaAnnika och Jessica var på. 

IMG_3876.JPG

 

 

Sheila, aka Barnplaggsguiden, aka innersta kretsen.

IMG_3882.JPG

 

Cupcakesen var det godaste jag ätit i HELA mitt liv. Jag skrek det. Jag skriker sånt väldigt ofta, men menar det varje gång. Jag har dåligt smakminne.

 

IMG_3881.JPG

 

Jag vann en filt! Ni ser att jag har börjat träna på en bra fotomin nu, efter fasäsen med Alicia Vikander.

IMG_3890.JPG

 

Jag undrade dock vad det var för tävling jag vann den i. De sa bara ”Lisa vann tävlingen”. Annika sa ”Det var för fulast outfit”.

IMG_3777.JPG

 

Det var roligt. Jag skrattade på riktigt en hel tunnelbanefärd åt det. Men jag är ju lite lättroad.

 

LOADING..