Jag var väldigt kaxig i går kväll

IMG_4609.JPG

Jag rekommenderar verkligen att gå på Gröna Lund utan barn. Vissa säger typ ”Men det är ju jättekul att gå dit med barn, varför då gå utan?”, vilket är ungefär samma som att säga ”Men du älskar ju att äta popcorn, varför äter du då råbiff.” Det är liksom sjukt olika saker.

Igår åkte vi alla grejer (utom eclipse som var avstängd), konstant i flera flera timmar. Älskar katapulten! Perfekt blandning av härlig och vidrig. Fritt fall är dock bara vidrig. Jag blir så sjukt kaxig av adrenalinkickar också. Tror att jag är king of the world. Jag minns till exempel att jag uttalade orden ”Insane var lite mesig tyckte jag”. Lol.

IMG_4616.JPG

IMG_4613.JPG

IMG_4630.JPG

 

 

 1. Emma skriver:

  Sååå snygg keps!!! Var får man tag i en sån?

 2. Johanna skriver:

  Huuuur kunde du gå på grönan i hatt/mössa? Du måste ha haft den med snöre under halsen typ…

 3. Elle skriver:

  Herregud vilken kofta! Var är den ifrån? (Ja…jag blev så exalterad…förlåt alla som svälter :/)

 4. Liina skriver:

  Åh….har velat åka till gröna lund hela sommaren för att kunna ta en #karusellfie. Men icke… 🙁

  1. OMG!!!!!!!!!!! Hur kunde jag missa det!!!

 5. Marie skriver:

  Håller med ang att Frittfall bara är vidrig! Har insett mina senaste besök att det liksom inte är värt att åka när det inte är kul.

  1. precis. Alla andra är ju härliga nånstans, INTE Fritt fall.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..