ANNONS

Jag var väldigt kaxig i går kväll

/

IMG_4609.JPG

Jag rekommenderar verkligen att gå på Gröna Lund utan barn. Vissa säger typ ”Men det är ju jättekul att gå dit med barn, varför då gå utan?”, vilket är ungefär samma som att säga ”Men du älskar ju att äta popcorn, varför äter du då råbiff.” Det är liksom sjukt olika saker.

Igår åkte vi alla grejer (utom eclipse som var avstängd), konstant i flera flera timmar. Älskar katapulten! Perfekt blandning av härlig och vidrig. Fritt fall är dock bara vidrig. Jag blir så sjukt kaxig av adrenalinkickar också. Tror att jag är king of the world. Jag minns till exempel att jag uttalade orden ”Insane var lite mesig tyckte jag”. Lol.

IMG_4616.JPG

IMG_4613.JPG

IMG_4630.JPG

8
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00