När Harry anklagade mig för att vara alkis

IMG_4743.JPG

På pendeltåget.

Harry(högt): Mamma dricker sån!

Linus: Dricker mamma sån?

Harry: Ja.

Linus (tycker det är jättekul och vill go further): Dricker mamma mycket sån?

Harry (kan ej identifiera ledande frågor): Jaaa.

Jag, som aldrig tycker något är pinsamt, förutom när jag får komplimanger, tyckte ändå det var obehagligt när folk började snegla på mig. ”HAHA BARN NI VET” ville jag typ säga. Men det hade varit kontraproduktivt eftersom jag hade ansträngt mig så pass att inte låta full att jag hade låtit full. Tough shit.

IMG_4654.JPG

 1. Bitte skriver:

  En gång, på 90-talet, var jag barnvakt åt min då treårige lillebror. Han har alltid haft en förmåga att minnas låttexter utantill, svenska som engelska. Med tre bra mycket äldre storasystrar var inte alltid låttexterna var erhm, barnvänliga. Mamma var inte helt nöjd kan vi säga. Den här dagen ringde det iaf på dörren och utanför stod Jehovas vittnen. Jag hann inte ens öppna munnen innan min lillebror spritt språngande naken kommer skuttande och sjunger ”shut the f***kng up motherf***er” bakom mig. Jag fick inte fram ett ljud. Minen på besökarna var priceless! Jehovas kom aldrig tillbaka efter den dagen. I wonder why.

 2. Lu skriver:

  När jag jobbade på förskola deklarerade ett av barnen stolt att ”min pappa har en finne i rumpan”. Hahaha

 3. Elin skriver:

  Jag yttrade meningen ”Mamma, jag vill inte att du ska vara full” i personalrummet en dag då jag följde med mamma på jobbet. Blev en konstig tillfällig tystnad.

 4. Linn skriver:

  Min lillasyster bruka glatt berätta för folk när hon och mamma varit på systemet. Att de minsann ha varit i mammas favoritaffär då enligt henne: mamma tömmer många flaskor hemma faktiskt ett helt skåp?

 5. Annika skriver:

  Min dotter då 1,5 år pekar på tom ölburk på marken och säger pappa (på busshållsplatsen) barnens kusin högt och tydligt på Ica -köp öl pappa så du inte blir så grinig

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..