Tack för alla sjukt bra kommentarer på fylleinlägget

Till exempel:

 

IMG_4757.JPG

IMG_4754.PNG

IMG_4755.PNG

IMG_4753.PNG

 

Skriv gärna fler gånger era ungar har gjort bort er eller när ni gjort bort era föräldrar. Roligaste på länge.

 1. Elina skriver:

  Mitt bonusbarn har förklarat för alla på förskolan att han har två mammor för att en kan bli mördad av den andra. Jag har en superbra relation till ”riktiga” mamman, och planerar verkligen inte att mörda henne … Han har också kommit tillbaka efter sommarlovet och berättat om hur han drack vin så han blev snurrig och ramlade ”precis som mamma”. Ehehe.

 2. Kerstin skriver:

  Var på fik med familj och svärpäron. Sonen, då 3 år, satt i sin pappas knä och började skruva på sig. Det kliade tydligen i hans rumpa. Han korvade runt allt mer desperat och till slut utbrast han högt ”Pappa, kan du klia mig i mitt lilla håååål!”

 3. Anna skriver:

  Jag var och handlade på Domus med farmor en gång och sa med en djup suck ”Det är väl bäst att vi köper en öl till pappa också”, som jag plågat släpade i en egen korg genom butiken.

  En annan gång ropade jag högt på Systemet ”Men mamma KÖP inte Sophia (ett rödvin, tydligen), pappa FÅR ju så ont i huvudet!”.

  Har aldrig sett mina föräldrar varken fulla eller bakis.

 4. Karin skriver:

  Så fantastiska kommentarer! Jag vill läsa meeer!!

 5. Tuva skriver:

  Jag var cirka åtta år gammal och följde med pappa till mataffären. Självklart kunde vi inte slutföra vår shoppingtur utan att jag skulle tjata om godis i kassakön. Otroligt dramatiskt kastade jag mig ner på golvet och fulgrät högt med sprattlande armar och ben.
  Detta kunde ju inte fortgå. Pappa la sig kort och gott ner på golvet bredvid mig, sparkade och skrek: ”Jag vill ha snälla barn!” Efter denna händelse tyckte jag varken godis eller golv var särskilt lockande längre.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..