Sixtens dom över mitt hår

Kompis: Vet du hur man lockar håret med plattång?

Jag: NEEEEJ! Men jag har verkligen försökt lära mig från youtubetutorials. Men jag tror det är lögn alltihopa. Någonstans sitter ett litet litet hårlocksväsen och garvar åt att jag gick på att man kunde locka hår med plattång.

Kompis: Ja? Det är ju en PLATTång, det hörs ju.

Jag: Ja, håret kan liksom inte göra logiska kullerbyttor. Eller? Det kanske är kullerbyttorna som gör det lockigt?

Kompis: Smart.

Jag: Men jag ska titta en gång nu (kollar en tutorial och Sixten blir väldigt intresserad)

Sixten: Mamma jag vet varför du inte kan göra sånt, för du kan inte sitta still så där länge.

IMG_4776.JPG

Mvh Tunnast plattast hår i världen. Forever.

 1. Wlin skriver:

  Apropå dom över hår så kom jag att tänka på min dotter (7 år) som härom veckan berömde mig för att jag har så himla fin hårbotten. Så nu går jag omkring och är stolt över denna vackra hårbotten! (Fast hon egentligen menade något helt annat som jag inte ens kommer ihåg. Bra mamma!)

 2. jenny skriver:

  Då kan vi ha tunnast och plattast (well.. när mitt inte är askrulligt) hår i världen, ihop. Mitt ser fö. ut som om någon tappat ett paket smör i mitt huvud 20 minuter efter någon slags styling produkt nuddad det. Har även bebislugg i hela håret som sticker ut. Sjukt snyggt.

  1. mitt med! Det där med smöret!

 3. Malin skriver:

  Alltså, känn dig inte ledsen, mitt hår är också helt icke-mottagligt för lockning. Och även om jag någon gång får för mig att spendera de 1-2 timmarna (!!!) som krävs med locktång, så blir det platt efter att jag satt foten utanför dörren. Och exponerat det för luft med minsta fuktighet i. (Och lets face it, det är alltid fuktigt ute i Sverige…)

  EN gång lyckades jag få till någon form av lockar med plattången (återigen, försvann så fort jag gick ut, men ändä…), dock har jag aldrig lyckats upprepa det. Fattar inte hur jag gjorde?!

  Jag börjar ge upp.

  Kan dock tillägga att när jag en gång i gymnasiet provade att permanenta höll det i sig flera år istället för de 3-6 månaderna det borde hållt i sig. Min frisör sade att det måste vara att jag hade självfall. Jag bara: ”vilket fall?! Det måste vara nytt…”

  Mvh för evigt superplatt hår.

  1. Emelie skriver:

   Jag har precis motsatt problem, lockigt hår som inte går att platta. Går jag utanför dörren efter en omgång med plattången är det lockigt igen inom några minuter. Man får gilla det hår man begåvats med helt enkelt;)

 4. Jag kan inte locka håret med någon tång för 5 öre. Kanske hade din son rätt, det är inte så kul att stå där och locka och tar lååång tid för att ev lyckas….
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..