ANNONS

Den taskiga bitchen

/

IMG_4800.JPG

Jag har sovit så sjukt lite den här veckan. Och Linus är nu borta ända till söndag. Jag tyckte så synd om mig själv nyss att jag var jättenära att köpa blommor till mig själv och skriva ett fint kort om hur fantastisk jag är.
Sen tittade jag ner i vagnen och kom på att jag köpt cheeseburgare till barnen.
Då kände jag mig ännu mer fantastisk.
Nu ska jag verkligen köpa blommor till mig själv.

Får inte glömma skriva på kortet ”lycka till med tvåbarnsläggningen x2. LOL moahahahaha”.

Har man ingen annan vuxen att hänga med får man hänga med sig själv. Vi blir ett gött gäng. Det omtänksamma jag som köper blommor, den taskiga bitchen som retas, och så jag martyren. Och barnen. Trevlig helg!

1
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00