Den taskiga bitchen

IMG_4800.JPG

Jag har sovit så sjukt lite den här veckan. Och Linus är nu borta ända till söndag. Jag tyckte så synd om mig själv nyss att jag var jättenära att köpa blommor till mig själv och skriva ett fint kort om hur fantastisk jag är.
Sen tittade jag ner i vagnen och kom på att jag köpt cheeseburgare till barnen.
Då kände jag mig ännu mer fantastisk.
Nu ska jag verkligen köpa blommor till mig själv.

Får inte glömma skriva på kortet ”lycka till med tvåbarnsläggningen x2. LOL moahahahaha”.

Har man ingen annan vuxen att hänga med får man hänga med sig själv. Vi blir ett gött gäng. Det omtänksamma jag som köper blommor, den taskiga bitchen som retas, och så jag martyren. Och barnen. Trevlig helg!

  1. Jag brukar köpa blommor till mig själv, antingen när jag har varit lite extra bra eller för att jag helt enkelt är värd det. Man ska älska och skämma bort sig själv. Särskilt om man inte har nån annan i närheten som gör det 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..