Morgonens pendeltågsresa i bu och bä

Bu: Jag glömde ta med mig telefonen när jag skulle åka till jobbet. Har aldrig förr hänt.

: Jag minns att jag lagt ner en bok eller flera i väskan. Hurra, då kan jag läsa dem i stället.

Bu: Böckerna är visst dessa:

IMG_4795.JPG

Bu: Sen åker jag ett tåg tillbaka och hämtar telefonen, pga sakn.

 1. Amanda skriver:

  ”Att varken säga bu eller bä”, är detsamma som att inte säga någonting, dvs inte ta ställning. Denna betydelse noteras också i Svenska Akademiens ordbok, SAOB.

 2. Helena skriver:

  Hej!

  Jag har följt dig och din blogg i massa år och tycker du verkar så himla härlig och har så fin inställning till föräldraskapet. Jag blir dessutom exalterad och stolt varje gång Nisse och Manne nämner dig i deras podd, Pappapodden, eftersom jag följt dig så länge här på bloggen.

  Såå till min fråga, kan inte du gästa i deras podd? Det vore såå grymt!

  Kramis

  1. Haha ååååååh! Pappapodden är det bästa jag vet, älskar dem så mycket och innerligt. Jag ska framföra din önskan. Puss jag älskar dig också, eftersom du har vett nog att älska oss ?

  1. Nu har du iofs inte sagt något om att du älskar oss,

 3. Men! Haha trodde ju att du skulle ha ”bu och bä” som pixi 🙂

 4. Mjau skriver:

  hejsan! jag tkr din blogg är himla trevlig och mysig och rolig (speciellt inlägget om vad ungar säger för grejer som gör bort en förälder, SÅ SKOJ!!!) men efter den senaste reklambannern här uppe tappar jag lite lusten. vet ej om du sett den eller om du ens bryr dig om att ta ställning i sådan här frågor (obs inget illa menat, men vet inte var du står i sånt här) men det är reklam som uppmuntrar folk att gå ner i vikt genom att äta bars istället för mat. för mig handlar detta om ren och skär kroppshets, något som jag och många med mig inte mår bra av. kan du inte ta dig ett snack med dina mama-kompisar och be dem se över vilka annonsörer de tillåter. detta ska vara ett feel good-ställe, inte ett ställe som uppmuntrar människors ångest över sina kroppar. tack och hej!

  1. Hej! Självklart står jag inte bakom det, och har vidarebefordat kritiken! 🙂 Tack!

  1. Fick precis ett mail om det också, och har även sett att andra bloggare reagerat!

  1. Nu är den annonsen borta från bloggarna. Puss och kram och hoppas du återvänder.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..