Sixtens otroliga hjärnkapacitet

IMG_5351.JPG

Sixten: Var kommer juicen ifrån?

Linus: Den kommer från apelsiner.

Jag: ……………. MEN…… HÖRDE DU INTE LINUS? Vilken otrolig hjärnkapacitet?

Linus: Öh.

 

Han gjorde liksom en produktanalys. Jag tycker att jag är lite mer uppskattande än Linus. Å andra sidan verkar jag ju inte ha så stora förväntningar på barnet.

  1. Utomordentligt kapabel:)!
    topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

  2. Annie skriver:

    Högre än min hjärnkapacitet idag! Står i köket och hör min dotter leka med sin Pippi docka och säger nam nam nam nam nam. Jag vänder mig om och ser att hon står vid pappas snusdosa och låtsas att Pippi äter varav jag säger, ”men åååååhhhhh, äter Pippi snuuus ” på ett överdrivet gulligt sätt. Herregud! Blir sängen tidigt idag så att huvet får vila upp sig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..