ANNONS

Dagens fråga om sliduttänjning vid förlossningar

/

Fick en fråga om det här med uttänjning, efter att jag skrev om att jag blev så sjukt uttänjd efter Sixten att Harry ba swish for ut assnabbt sen.

IMG_5375.PNG

Det är alltid lite svårt att svara på detta eftersom jag vill säga att kroppen läker ihop SVINBRA så att till exempel Maja inte ska vara rädd. Men många får ju svårare skador också och då blir det så pissigt att säga att allt är fantastiskt.

MEN om vi snackar de som inte får skador, utan bara pratar the actual tightness eller otightness för någon som fött då. Olika för alla säkert (har jag safeat tillräckligt nu?), men när jag sa att jag var uttänjd menade jag mest det som är längre upp i livmoderhalsen eller vad det nu är. Resten känns som förr. Fast jag kanske helt saknar självkännedom. Ska fråga Linus. Lovar att publicera hans svar.

IMG_5376.PNG

Vilken cliffhanger va.

Eller clitthanger snarare.

23
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00