ANNONS

Förlåt Harry :-(

/

IMG_5486.JPG

Harrys kökshandduk har ramlat sönder helt, så jag (skrytvarning) SYDDE om min gamla klänning och satte fast ett hjärta av en bit av handduken.

Det låter ju fint gjort av mig men EGENTLIGEN är det bara ett försök att lätta på skuld.

Linus är borta och barnen var hysteriska i natt. Och när de gick upp i morse låg jag kvar. Efter bara typ en minut hör jag hur Harpan vrålsätter i halsen. För jag hade tydligen lämnat stenhårda lantchips kvar framme i går, som han moffade i sig. Det gick bra men jag blev asrädd och har nu alltså sytt en klänning som kompensation.

IMG_5487.PNG

IMG_5485.JPG

Det är förresten en ny tidsålder nu, båda barnen kan pyssla hyfsat bra själva och därmed även jag. Detta ska nu bli en handarbetesblogg.

5
0

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00