Förlåt Harry :-(

IMG_5486.JPG

Harrys kökshandduk har ramlat sönder helt, så jag (skrytvarning) SYDDE om min gamla klänning och satte fast ett hjärta av en bit av handduken.

Det låter ju fint gjort av mig men EGENTLIGEN är det bara ett försök att lätta på skuld.

Linus är borta och barnen var hysteriska i natt. Och när de gick upp i morse låg jag kvar. Efter bara typ en minut hör jag hur Harpan vrålsätter i halsen. För jag hade tydligen lämnat stenhårda lantchips kvar framme i går, som han moffade i sig. Det gick bra men jag blev asrädd och har nu alltså sytt en klänning som kompensation.

IMG_5487.PNG

IMG_5485.JPG

Det är förresten en ny tidsålder nu, båda barnen kan pyssla hyfsat bra själva och därmed även jag. Detta ska nu bli en handarbetesblogg.

 1. Elin skriver:

  Älskar första bilden! Ser ut som Harry typ tillber dig ”Tack kära moder för denna skapelse”

 2. Sofia skriver:

  Haha, fint att du blev så glad över kommentaren att du behövde tacka Sara både i hennes kommentar OCH skriva en egen kommentar som tack!

 3. Sara skriver:

  Så sjukt imponerande! Strunt i varför du gjorde det, det viktiga är att han verkar nöjd (så pass happy!?). Så HIIMLA bedårande barn du har btw (har tänkt skriva det tusen gånger men har ej fått tummen ur förrän nu),
  båd´ geniala och gölligast ever!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..