Litet meddelande till alla som säger ”Jippi, en extra timme sovmorgon”

En av de stora skillnaderna mellan att ha barn och inte ha barn.

Vintertid för dig som inte har barn: Du får en timme extra att sova på. Som om den sovmorgon du hade innan inte redan var FÖR lyxig.

Vintertid för den som har barn: Barnen vaknar 4:30 i stället för 5:30. Föräldrar får alltså en extra timme att INTE sova på.

Bara en liten reminder för att folk inte ska vrida om kniven i sina medmänniskor i morgon. Säg inte det där som börjar med Jippi..

 

 

 1. Linda skriver:

  Här blev det en timme extra(?) magsjuka. Fy tysan aldrig hatat vintertid mer än den natten.

 2. E skriver:

  Menar du på allvar att du tar illa upp för att andra får en extra timma? Skaffa då inte barn eller acceptera att du får mindre sömn

  1. Vilket genialiskt svar, om man lever efter det måttot har man ju svar på livets alla övriga plågor. Här är några exempel:
   När din sambo är asjobbig- bli singel
   När din chef är dum i huvet- säg upp dig
   När din mamma är tjatig- blockera henne
   När din hund skäller- avliva den
   Annars får du bara gilla läget och inse faktum att det är jobbigt att vara sambo, chefer är dumma i huvet, mammor är tjatiga och hundar skäller och inte yttra ett ord till nån varken mellan fyra ögon eller i sociala medier för du har valt det själv och då har du ingen rätt att klaga.
   Synd att du inte har fått gåvan att förstå humor det gör att man blir mindre arg i vardagen och kan se det komiska i många situationer istället för att bli arg och slänga ur sig saker som ”skaffa inte barn då”

   1. Anna S skriver:

    Word Rebecca! Så bra svarar!

   1. 😂👏🏼👏🏼👏🏼👏🏼

   1. Karin skriver:

    Wohoo! 👌👌👌

  1. Mee skriver:

   Jag tycker du tvärt om borde skaffa barn och sen ta dig igenom 18 år utan att någonsin klaga på något. När du misslyckas med detta (vilket du kommer och våga inte påstå att du har vuxna barn nu) kan du minnas alla de gånger du slängt ur dig en liknande kommentar och skämmas över ditt högmod och bristande insikt.

   1. Carina skriver:

    ”…skämmas över ditt högmod och bristande insikt. ” 👏👏👏😂 Fantastiskt svar, briljant uttryckt! Hoppas du inte har nåt emot om jag lånar denna excellenta skrivelse om jag skulle träffa på ett annat troll framöver? 😘

 3. Så kan jeg vende den rundt og spørge: Ja og hvad med folk der bliver aldrig vækket for tidligt ,fordi de er ikke så heldige at kunne få barn?

 4. Sofie skriver:

  Ja precis så är det 😴😅🙈!! Här var vi vakna strax efter fyra tack vare den jäkla vintertiden, barnet är på strålande humör,dock inte mamman som gnuggar sina grusiga ögon och som får titta på dåliga barnprogram 😂🙈😴

  1. Micke skriver:

   Vintertid finns dock inte egentligen utan detta är normaltid.. Sen finns sommartid 😉

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..