Från och med nu är det han som uppfostrar mig

IMG_5702.JPG

Sixten: Kan du göra ett sånt här flygplan till Harry.

Jag: Jag vet inte hur man gör.

Sixten: Kolla på din telefon hur man gör.

Jag: Googla?

Sixten: Mm. Googla.

 

NÄR lärde han sig detta. Och när blev han smartare än jag. Jag tänkte inte ens på att man kan googla flygplanstillverkning.

 

 1. Maja skriver:

  Sixten är typ min nya idol. Så smart! Och rolig. Du är förstås också ganska rolig, älskade ditt inlägg med Linus svar på messet om eventuell uttöjning. Fast det kanske var Linus som var rolig där. Ni är en rolig familj helt enkelt!

 2. Lotta skriver:

  Googla mama istället så behöver du inte oroa dig 😉

  1. Lotta skriver:

   Men varför hamnar inte kommentarerna som svar på andras kommentarer? Min google-kommentar var alltså ett svar till Sofie..

 3. Haha. Jag har en blogg jag följer som heter något med johannas… och när jag skriver in den brukar det räcka med joh… så fattar min webbläsare. Men typ hälften av gångerna brukar jag hamna på någon sida om jihad jane (råkar skriva jih…) Hoppas inte heller jag åker fast i någon antiterrorkontroll…

 4. Sofie skriver:

  På tal om ingenting måste jag bara berätta om en nojja jag har.
  Jag läser ofta din blogg på jobbet (självklart endast vid lunch, paus och sådant såklart! 🙂
  Hemma så förstår min webbläsare att jag vill läsa blogg.mama.nu/knivlisa, men inte jobbdatorn, vilket resulterar i att jag googlar kniv typ varannan dag här. Haha, sådär lagom bra! Aldrig någon som kollar upp ens historik va?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..