12 saker du ALDRIG ska säga till småbarnsföräldrar som sovit för lite

sov

Glömde länka till en lista jag gjorde som ni kan läsa HÄR. 12 saker du aldrig ska säga till småbarnsföräldrar som sovit för lite.

Några punkter har jag snott från mig själv, ett gammalt inlägg. Men jag gav mig tillåtelse, så jag är inte sur på mig.

 

 1. Ja, det är tyvärr nedsidan med att ha barn. Den eviga jakten på sömnen….:). Så värt det men ändå så eftersträvat.
  topbloggare blogg.alltforforaldrar.se/viviannetreschow/

 2. Maria skriver:

  Jag fick råd om att ”passa på att sova på dagen när bebisen sover”. Funkar ju bara (i bästa fall) med första barnet! Jag som har fyra barn kunde ju omöjligt lägga mig och sova när bebisen sov med tre äldre syskon som krävde uppmärksamhet!

 3. Diana skriver:

  Helt underbar lista!!

  Ses i morgon på bloggfrukosten. 😀

 4. C skriver:

  Min son har alltid sovit bra men jag har svåra sömnproblem och insomnia i vissa perioder. Men jag får alltid höra att jag inte får klaga på att jag är trött eftersom R sover så bra. Jag är vaken i flera dygn ibland och är då inte jättebra på att vara en god moder, men då får jag bara höra ”tänk på de som har barn som är vakna hela natten då!”
  Ja, men vi är nog ungefär lika trötta tänker jag. Klart att man kan ”vila” om barnet sover, men det ersätter ju fortfarande inte sömn.

  1. C skriver:

   Rolig lista förresten! Helt otroligt hur elaka människor kan vara.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..