ANNONS

Helgen enligt min iphone

/

IMG_6530.JPG

Vi gick på barnteater i lördags morse. Snubbelhumor i högkoncentrat. Men jag har ALDRIG hört Sixten skratta så mycket. Han skrattade så han tappade andan. Härligt men samtidigt skumt. Vad har barn för humor liksom.

IMG_6527.JPG

Sen bakade jag och Sixten lussekatter, men tyvärr tog jag ingen skrytbild. Kan bero på att de blev fula.

Sen åkte hela familjen till våra kompisar Martin och Liza och SOV ÖVER. Älskar att sova över! De gav oss örngott med sig själva på. Typ känn er som hemma hos oss, hos oss.

IMG_6526.JPG

I dag var vi på Nordiska museet. Vi brukar göra huvudtestet på barnen, på höjder där det finns öppningar som är stora och så högt upp att man dör om man ramlar ner.

Går huvudet inte igenom, ja då kan man slappna av lite. Går huvudet igenom, ja då är det okej att vara hönsig. På Nordiska går inte Sixtens igenom, däremot Harrys. Men Harry är inte lika likely att få för sig att dödshoppa.

IMG_6522.JPG

På museet kunde man julpyssla. Jag skrev det som ligger mig varmast om hjärtat.

IMG_6521.JPG

Harry blandade badsalt till mormor. Eller ja. Det var JAG, men han får väl äran i jul antar jag.

IMG_6524.JPG

IMG_6528.JPG

5
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00