Helgen enligt min iphone

 

IMG_6530.JPG

Vi gick på barnteater i lördags morse. Snubbelhumor i högkoncentrat. Men jag har ALDRIG hört Sixten skratta så mycket. Han skrattade så han tappade andan. Härligt men samtidigt skumt. Vad har barn för humor liksom.

IMG_6527.JPG

Sen bakade jag och Sixten lussekatter, men tyvärr tog jag ingen skrytbild. Kan bero på att de blev fula.

Sen åkte hela familjen till våra kompisar Martin och Liza och SOV ÖVER. Älskar att sova över! De gav oss örngott med sig själva på. Typ känn er som hemma hos oss, hos oss.

IMG_6526.JPG

I dag var vi på Nordiska museet. Vi brukar göra huvudtestet på barnen, på höjder där det finns öppningar som är stora och så högt upp att man dör om man ramlar ner.

Går huvudet inte igenom, ja då kan man slappna av lite. Går huvudet igenom, ja då är det okej att vara hönsig. På Nordiska går inte Sixtens igenom, däremot Harrys. Men Harry är inte lika likely att få för sig att dödshoppa.

IMG_6522.JPG

På museet kunde man julpyssla. Jag skrev det som ligger mig varmast om hjärtat.

IMG_6521.JPG

Harry blandade badsalt till mormor. Eller ja. Det var JAG, men han får väl äran i jul antar jag.

IMG_6524.JPG

 

 

IMG_6528.JPG

 1. EH skriver:

  Vilken föreställning var ni på?

 2. Mia skriver:

  Ang ”huvudtestet”; SMART! och ang. dödshoppa; Tänkte genast på vår resa i somras till Grand Canyon. Har du varit där? I vilket fall som helst; Mina barn är 7 och 10 . Den yngsta är inte alltid där man ställer honom….Vid kanten av Grand Canyon fanns ett staket. I ca 100 meter…. Sen tog staketet slut… Gångvägen fortsatta dock…längs med kanten. Som stupar rakt ner. ca 1000 meter. Alltså stupar. Ingen mesig sluttning alltså. Just där och då toppade jag nog listan på världens ”hönsigaste” mor…

 3. Karin skriver:

  Och med på carolas insta e du å.. eller har du en dubbelgångare? : )

 4. Emma skriver:

  Tack tack tack för fin krönika om pojkar i klänning.jag tänker ständigt på detta kring mina små pojkar o hur andra tar sig friheter att tro att det är ok att ge dem svärd,pistoler o annat som de kallar grabbigt till dem.nej tack säger jag,ge dem ni till era tjejer istället så får ni se hur det känns.och även om vissa pojkar dras till den här typen av ”leksaker” så är det för att vuxna lärt dem att göra det.även om den min äldsta har viss fascination så säger jag nej vilket jag ju även gör till godis varje dag (som han ju gärna också vill ha) inte svårare än så. Vi bestämmer mer än vi tror.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..