Följ mig på snapchat för att se Harry dansa folkdans

Jag har skaffat SNAPCHAT. Jag har haft det till och från hur länge som helst, men det är en sån där app som jag alltid raderar när minnet är slut. Men nu har jag äntligen börjat fatta grejen! Jag har ju typ bara vabbat senaste veckan men här är lite av senaste dagarnas snapskörd. Jag heter Knivlisa där om någon skulle vilja vara så snäll och följa.

  1. Malin skriver:

    Jag såg inte heller någon folkdans! Men det verkar ju vara full rulle på dem iaf…

  2. Annika skriver:

    Vilken underbar film!

  3. Josefin skriver:

    Såg ingen folkdans…

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..