ANNONS

Sixten har lärt sig manipulera! Milstolpe!

/

IMG_6909.JPG

Harry är fortfarande sjuk, men jag tänkte att Sixten skulle gå till förskolan. När vi kom fram ville han inte gå in. Han ba ”Jag är ju SJUK”.

Vilket han inte är.

Men min bloggkollega Manne berättade i Pappapodden att hans dotter Ruth hade gjort samma sak, och Manne tyckte att det var en sådan fantastisk milstolpe att hon lärt sig manipulera. ”Pappa du kan ju inte lämna mig på förskolan när jag är sjuk”. Så han uppmuntrade manipulerandet genom att låta henne stanna hemma (storasyster var sjuk).

Otroligt rimligt, så Sixten fick också vara hemma. I mitt fall KAN det ha vägt in att andra föräldrar hörde och uppenbarligen skulle tyckt jag var helt dum i huvet om jag tvingat in den stackars jättesjuka pojken.

En annan bra sak som hände:

Förälder: Åh vad söta de är när de sitter där i vagnen. Har du en dunjacka Harry?

Harry: Nej inte en dum jacka, jag har en SNÄLL jacka.

IMG_7006.JPG

0
1

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00