Harry har bättre klädkoll än alla jag känner

IMG_7171.JPG

Förlåt att alla inlägg handlar om hur gulliga mina barn är men det är liksom inte klokt.

Tyggrejen med Harry är helt sjuk. I dag sa han ”Mamma du har köpt en ny matta! Fin!” och lade sig på den.

Om jag har en ny klänning ser han det direkt, långt innan Linus ser. Och han kommenterar alltid vad folk har på sig, och frågar varför Pippi inte har någon mössa på sig när det är så kallt att det är snö.

Om någonting hänger fel på förskolan berättar han hur situationen ska lösas. ”Det där är Elsas regnjacka, den ska vara här”. Han kan till och med vilka kläder barn som inte är på hans avdelning äger.

Och har SJÄLVMANT sökt in på olika designerutbildningar utomlands. Jag ba men du kan ju inte italienska. Han ba Non c’è problema!

Okej jag ljög om det där sista. Han lär sig bara franska än så länge.

IMG_7170.JPG

 1. Frida skriver:

  Jaa håller med om att du borde starta en pod!

 2. Håller med om att det är de bästa inläggen. God jul!

 3. Stina K skriver:

  Det är de inläggen som är bäst ju ?

 4. Sara skriver:

  Haha åh, fortsätt så gärna med dina inlägg om hur gulliga dina kids är/säger/gör! Det är ju alla sådana inlägg som gör att din blogg är bäzt! Och rent objektivt verkar du ha begåvats med två barn som verkar ovanligt gulliga och roliga. PS, du borde skaffa en pod! Jag ser framför mig nån slags magi✨ Mvh big fan (sorry stalkningsstyle heh)

 5. Skriver också typ bara om hur gulliga mina barn är. Har konstaterat att det är den typen av inlägg som är roligast att läsa några år senare, så är nöjd med att det blivit så med min blogg. Och älskar din blogg med alla gulliga inlägg. 🙂

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..