Två saker som fått mig att gråta på sistone

Jag pratade i telefon med Harry som är kvar hos farfar.

Jag: Jag saknar dig Harry.

Harry: Jag älskar dig mamma.

Jag (skriker helt out of proportion enligt vissa (typ Linus) OCH gråter): ÅÅÅÅÅH JAG ÄLSKAR DIIIIG GUUULLIIIIS! Du är världens gosigaste!

Harry: Jag är lite gosig.

 

 

Detta är första gången han säger jag älskar dig utan att jag sagt det innan. Jag hade visserligen försatt oss i älskfeelingmood men ändå.

Jag glömde berätta om en annan gråtincident. På julafton var vi i en kyrka som hade levande julkrubba, och jesusbarnet var en äkta bebis som bara var fyra veckor gammal. OJ vad jag grät när jag såg det.

Och nej jag är inte gravid än tyvärr.

IMG_7357.PNG
IMG_7359.PNG

 1. Helena skriver:

  Ja du är ju orsaken till vår underbara tvåa redan. Hon kunde inte bli mer perfekt. Tror hon har din humor faktiskt. Lycka till m övertalning, hejar på dig!

 2. Jessika skriver:

  Älskar de här kommentarerna! Och Sixten och Harry på håll men framförallt Knivis som delar med sig av sån underbar del av sitt liv. Jag som knappt vill använda sociala medier känner nästan inte att jag är värd att få ta del av det här. Alltså den här bloggen är det enda som gör att jag vill att min 6 månaders ska växa upp alls.

  1. Åh du är värdast i världen att läsa!! ❤️

 3. helena skriver:

  ahh säg inte att ni ska ha ett till barn för när du väntade harry så bestämde jag mig för att ha en tvåa också. och nu går jag o min man o funderar på en trea… och vi säger väl egentligen nej. men ändå inte helt 100 på det. ah o så kommer du the mother of all mothers och vill ha en trea och jag kände hur min livmoder skrek jaa och min hjärna neeej men mitt hjärta jaaa och min kille skriker ingenting för han tror att jag ligger och jobbar.
  aja, stort om ni får en trea. vilken lycka!

  1. helena skriver:

   alltså obs ni är ju inte med barn, och du skrev ju inte att ni ska HA en trea, utan att ni funderar på det (??) förlåt, inte min business att fråga hur långt ni har kommit i planeringen. ville bara skriva att när du väntade harry blev jag aspepp på att få en tvåa. och nu skrev du bara det där lille ordet ”än” efter gravid igen, och då började min hjärna spinna loss. förlåt och tack och hej.

   1. haha gud vad fint! Om ni får en tredje är det ju som att jag har skapat hen!!!!!! Nästan??? Tyvärr lyckas jag inte övertala Linus, men jag är så OERHÖRT pepp att jag snart måste lyckas.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..