ANNONS

Massa bilder från Karlstadshelgen

/

Jag var i Karlstad ett dygn i helgen. Jennybenny hade styrt upp en bloggträff som jag, Hej hej Vardag och Betan fick komma på.

IMG_8276-0.JPG

HejHej är nästan exakt lika bebissugen som jag. Vi tävlar typ om hur mycket våra livmödrar värker efter graviditet. Och när vi ser bebisar eller bebisliknande saker voltar vi av hänförelse. Hoppas i och för sig att hon inte gjorde volter på tågtoaletten. Inte så kul för den som ska kissa efteråt.

IMG_8270.JPG

Snyggaste handduken ever.

IMG_8265.JPG

Sen gick vi och yogade hos Jennys kompis Åsa på Yoga Zone. Gå dit om ni bor i Karlstad. Bästa yogan jag varit med om. Visserligen den enda, jag har alltid trott att jag är kass på yoga. Men jag var SÅ bra på att sitta still, vill jag verkligen framhäva.

IMG_8264.JPG

Så begeistrad att jag efteråt berättade för alla att jag hade besökt mitt inre rum. Kan vara det flummigaste jag någonsin sagt. Men jag skapade det under den förlossningsförberedande webbkursen (man skulle göra det) och jag har inte besökt det sedan dess. Det har liksom en lila himmelssäng. Inget jag drömmer om i verkliga livet. Åsa MASSERADE oss i alla fall under tiden.

IMG_8268.PNG

Det här är nog den bästa rumpbilden ni någonsin sett på mig.

IMG_8267.PNG

Lurre. Gjorde den svartvit för alla var så grisfärgade i ansiktet.

IMG_8269.JPG

Vi gjorde spa-grejer.

IMG_8176.JPG

IMG_8182.JPG

Och käkade middag. Den här mojiton fick vi. Anders Bagge hade fått en likadan 2012 och älskat den innerligt. Sak jag älskar med Karlstad. Det skulle liksom inte hända i Stockholm, att barpersonalen inlevelsefullt skildrade idoljuryns upplevelse av en drink hen drack 2012.

IMG_8172.JPG

IMG_8274.JPG

Ojoj vad Anders Bagge hade rätt.

IMG_8272.JPG

IMG_8263.JPG

IMG_8266.PNG

Spa:ning.

IMG_8170.JPG

Vi gick och lade oss 21:20. Det är på intet sätt ett skämt. Jag vaknade klockan 3 och tände lampan så att Sixten skulle kunna hitta mig när han kom till sängen. Sen vaknade jag igen klockan 5 och kände mig korkad.

På väg hem satt jag bredvid Hej Hej. Och fick se hur en illustration blir till från början till slut. Så oerhört effektiv människa.

IMG_8261.JPG

Det ni inte visste är att hon alltid har duckface när hon illustrerar. 

IMG_8262.JPG

Tusen tack Jenny, Betan och HejHej för Karlstadsdygnet och för att ni var så extremt roliga.

0
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00