ANNONS

Jag har haft HELT fel BH-storlek hela mitt liv

/

unnamed

IMG_8977.JPG

Jag har haft HELT fel BH-storlek i mer än 20 år. Alltså sedan jag började använda BH. Fick jag reda på nyss.

I början av min BH-karriär tog jag bara någon storlek, nämligen 80B, för att min kompis hade det. Och sedan har jag fortsatt med mina 80B (eller varierad bokstav beroende på vilket p-piller- och amningsstadie jag varit i.)

Häromdagen var jag på Triumph och fick hjälp av Kristina att prova ut en BH. (Jag tyckte vi klickade så bra att jag lätt hade kunnat ha henne i provhytten under hela tiden. Hon var så himla bra och berättade dessutom att hon läst min blogg jättelänge och då känns det ju ännu rimligare att hon ska få se mig typ naken. Hon gick dock ut mellan bytena så hon ville nog eventuellt inte?).

Hon berättade dock att jag absolut inte har 80 (omkretsen under brösten typ) utan 65! Kristina fick med lite god vilja in typ ett huvud i min alldeles för stora BH som jag hade på mig när jag kom.

IMG_8979.JPG

Hon berättade också att jättemånga är precis som jag, nämligen helt lost vad gäller BH-storlek. Skönt ändå, kände mig lite korkad.

Jag fick en BH från Triumphs nya koncept Magic Boost. Den heter Shape up och har en bygel som är helt mjuk. Alltså inte med en sådan där stålvajer som är ashård och snittar upp armhålorna. Den nudefärgade:

IMG_8975.JPG

IMG_8976.JPG

Nu ska jag ringa min kompis jag hade när jag var 14 och kolla om hon också har 80 fortfarande. (Hon ser ut typ som jag.)

16
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00