Recept på verklig lycka: Klädmatcha med sina barn

Ni vet lika tishorna jag köpte till mig och barnen. Linus är allvarligaste sortens klädmatchningsantagonist. Men jag lyckades med att ta på oss dem en kväll utan att Linus hann reagera innan vi alla var klara för middag. Och när alla väl är klara, då är INGET värt att mucka för. Sinnessjukt nöjd tjej. 

img_0143.jpg

img_0140.jpg

img_0148.jpg

snapseed-10.jpg

 1. Lovisa skriver:

  Hahahaha hahahahha allså jag skrattar ihjäl mig åt näst sista bilden med benen!! Tänkte inte på det förrän jag läste Elins kommentar 😀 Sen måste jag bara säga att du är så sinnessjukt snygg Knivlisa! Hej hå kroppsfixering, men jag kan liksom inte släppa att du har så snygg kropp trots två tätt födda barn! Puss och kram

  1. PUSSS!!!! TACK!! Och Hahaha SÅ kul med benen.

 2. Mariam skriver:

  också tänkt på det faktiskt, det är mest harry på både bloggen och instagram, vore intressant att veta varför eller om det är en slump! kramis

  1. Hej! Det berättar jag i tvillingpodden, avsnittet jag var med i! Om du orkar lyssna 🙂

 3. Elin skriver:

  Självklart ska man klädmatcha! Det är ju därför man skaffar flera barn ?. Dina shorts. Var har du köpt dom? Vill klädmatcha dig!

 4. ylva skriver:

  Är det en ny ”kjol” Harry bär runt på? Eller har håret bara trillar ner från huvudet?
  PS. Älskar klädmatchning. Lyssna inte på Linus. Helt underbara bilder 🙂

 5. Elin skriver:

  Hehehehe, är det bara jag som tycker att på näst sista bilden ser det ut som att du sitter väldigt elegant med dina pyttepyttesmå ben :)))))

  1. Malin skriver:

   Haha jaaa! Så kul!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..