ANNONS

En bra och en dålig sak med Linus

/

En sak som är bra med Linus är att han alltid vill göra utflykter. Det har nog aldrig existerat en helgdag utan ett par ordentliga rediga sportaktiviteter. SJUKT JOBBIGT när man egentligen bara vill titta på tv, men med Harpan och Six GÅR det inte vara inne någon längre stund.

En dålig sak med Linus är att han inte har någon som helst känsla för att när det är dags att GÅ HEM. Eftersom han tycker att det är FÖR kul med aktiviteter.

Så jag brukar ta med mig godis i smyg så att jag ska ha något att göra när jag lessnat.

I går åkte vi skridskor. Och Harry upptäckte att jag käkade godis. Men jag insåg att han är precis som jag. Han älskar inte heller att sporta i TRE timmar. Sixten och Linus väljer sport over godis any time, men Harry behövde minsann också godiströst när han var less. Han kom fram ibland och ba ”Kan jag få en till hemlisgodis nu”.

img_0168.jpg
img_0162.jpg
img_0164.jpg

5
6

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00