Jag tar tillbaka allt om att det var säkerhetsjobbigt när han var 1,5 ?


Jag: Sixten cykla bredvid oss nu, du får inte cykla i förväg.

Sixten: Men varför? Ni kan ju bara följa mina spår!

Jag: Men det blir ju inga spår i asfalten.

Sixten: Men ni vet ju var jag är.

Jag: Ja men det kan komma en väg.

Sixten: Skrik att jag ska stanna då.

Jag: Men det inte säkert att du hör mig skrika att du ska stanna.

Sixten: Men du får skrika högre.

Jag: Men jag kanske inte kan.

Sixten: Men då får du träna mamma.

  1. Smart grej! Men har en känsla av att det blir tungt. ?

   1. M skriver:

    Nej, det funkar superbra! Vi har kört follow me med stora (+ vanlig cykelstol till lillungen) till och från förskolan i flera år, många och branta backar.. Vårt barn har tyckt det är kul och trampar järnet när man ber om ‘hjälpmotor’. Funkar också väldigt bra på cykeltur eftersom den är så lätt att koppla till/från beroende på trötthet och trafiksituation.

 1. K skriver:

  Jag älskar Sixten. Sixten och du och din familj får mig att vilja kasta ppillren fort som satan!

  1. Åh! Tack!!!!!! Så fin komplimang att vilja slänga p-piller!

   1. K skriver:

    Jamen så det här med overallerna och är jag färdig med dricka vin till lunchen en lördag på stan och ddroppar verkar sjukt svårt och kommer jag alltid ha storlek 44 sen pga höfterna lär ju behålla allt sitt fett. (Sluta nu, det är såklart inget fel på storlek 44 men om man är 40 så blir man ju…förvånad antar jag). Ja ingen vet. OBS mina kompisar så trötta på det här tjatet de bara: men för helvete skaffa en unge, det lär ju bli roligare hänga med den än få lyssna på det här tjatet.

    1. Hahaha!!! SÅ kul att du typ ens vet vad d-droppar är innan du har barn. D-droppar är faktiskt en moders största ångest?

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..