ANNONS

Det stora chokladdilemmat

/

I går skrämde jag min kollega Pearl så mycket att hon skakade typ. Jag insåg att jag gått för långt efter en stund, så eftersom hon inte själv kunde frambringa energi att straffa mig, straffade jag mig själv genom att ha denna på näsan resten av dagen. Typ.

img_0274.jpg

På lunchen såg jag världens finaste skylt i affären.

img_0206.jpg

Efter jobbet började jag kampen för att bli blond igen. Jag färgar håret mörkt typ vart femte år och ångrar mig alltid. Påminn mig om det om fem år.

img_0272.jpg

En sak som jag tycker är svår är när folk säger ”Ta så mycket du vill”. Sitter man hos frisören i jättelänge och har den här lilla boxen framför sig så kommer man ju vilja äta upp HELA eftersom bitarna är jättesmå och inte så extremt många. Men det är ju fel att äta upp exakt hela. Så vad är egentligen praxis? 25 %?

Jag förstår att man inte direkt kan säga ”Ta 25 % av chokladen”, och säger man ”Smaka gärna chokladen” eller ”Ät så mycket du tycker känns passande” låter det ju snålt. Jobbigt detta. Jag åt kanske hälften, förlåt frisören om det var fel men det är väldigt svårt att veta.

img_0273.jpg

Sen träffade jag mina kompisar.

img_0288.jpg

Min kompis Frida har fått BARN! SÅ sjukt underbart att ha en femveckors i famnen. Ni fattar inte hur mycket jag vill ha en bebis till. Eller jo det gör ni nog, det är Linus som inte fattar.

img_0276.jpg

img_0277.jpg

img_0275.jpg

7
4

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00