Det var en gång en energi

Glad påsk! Vi är sjuka och snoriga så orkade inte måla på påskkärringfräknar (främsta anledningen är dock att jag inte vill ha snor på min kajal) och här kommer därför två år gamla bilder från när man fortfarande var ung och hade energi ser det ut som. Minns den tiden vagt.  

  
  
  
  
  
 

 1. Elsa skriver:

  Helt OT, men jag bara ”måste” berätta…
  Handlade med sexåringen, som också ville köpa nåt. Suck, neeeej, vi ska inte ha nåt annat än det på listan, bara sånt vi behöver (är bara en tidsfråga tills hon kan ifrågasätta vad JAG tycker att vi behöver, men nåja). Påsförslutare! Ja, OK, faktiskt så behöver vi det.

  I kassan kände jag Knivlisa-anden, och MÅSTE bara säga ”idag får vi kalla dem påsk-lämmor”…

  1. Hahaha ååååååååååååååååååhh!!!!????

 2. K skriver:

  Återigen. Slänga p-piller.

  1. Haha ja alltså det här med att måla på dem är en god anledning faktiskt.

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..