ANNONS

Kan man flytta till Östersund?

/

Vi är i min hemstad Östersund nu! Som jag berättat förr vill jag alltid flytta hit de tre första dagarna jag är här. 

Det finns dock ett stort problem jag aldrig förr tänkt på. Östersund är så himla vinterstad. Och det är ju fine om man bara måste vara ute tre timmar per dag, men det funkar ju inte riktigt så om Linus finns i familjen, vilket han gör. Har man varit ute och lekt och sportat i fyra fem timmar och därför säger ”Nu kan vi väl gå in”, svarar han typ ”VA, varför så bråttom, det är ju inte ens mörkt än?”. Alla gånger av alla. 

Vinterstad är på det sättet en av de sämsta sakerna för relationen som kan finnas. Orka BO i en? Och jag kan ju inte gärna gå in själv för då blir jag den tråkiga och jag vill ju vara med barnen och en liten snöloppa kan räkna ut att barn vill vara ute. Och då skulle de stanna ute till läggning.

ÄLSKAR Stockholms snöfria frihet.
MEN. Eftersom det är dag ett vill jag trots allt SÅ gärna flytta hit.  

  
  
  
  
  
  
  
  
 

10
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00