Min roligaste kusin

Jag och mamma träffade min kusin Anna-Lena på stan. Hon ska gifta sig och hade med sig sin blivande make.

Make: Hej! Jahaaa är DU Lisas mamma.

 Mamma: Ja!

AnnaLena: (bröllopssnack)

Jag: (bröllopssnack) 

AnnaLena: Jonas ska kanske vara ljudtekniker på bröllopet.

Jag: Jahaa! 

Make: Hur känner Lisa Jonas?

AnnaLena: Det är Lisas bror. 

Make: Jaha. Har du berättat det? 

AnnaLena: De vet redan om att de är syskon. 
 

 

Jag och min roligaste kusin. SÅ avundsjuk på hennes stubblugg. 

 1. Sara skriver:

  Hej, måste bara berätta (har inget med inlägget att göra som du snart ska märka) att jag inatt drömde om dig, eller snarare dina barn (jag vet, lite läskigt stalkigt, men jag skyller på att man faktiskt inte kan styra över sina drömmar). Jag och min sambo satt barnvakt åt dina barn, Sixten gillade oss och var helt med på det hela men Harry var rätt tveksam till upplägget (förmodligen har det med hans ringa ålder att göra). Hur som helst, det enda jag kunde tänka på under barnvakteriet var att ja! nu kanske Knivlisa vill vara barnvakt åt vår 3-åriga son (som en gentjänst så där) och han kommer älska henne. Han hatar alla barnvakter vi haft hittills i livet (inklusive mormor och farmor, alltså på riktigt, inte bara i drömmen) men, tänkte jag i drömmen, äntligen kommer det att funka! Äntligen kommer han typ putta ut oss från lägenheten eftersom han bara vill komma igång och lattja med Knivlisa på egen hand, och han kommer inte längta efter oss alls (okej lite då, men bara pytte) När jag vaknade kände jag mig både lite starstrucked (inte alla som får barnvakta dina barn menar jag) och av någon anledning lite angelägen att berätta detta för dig, men hon bryr sig väl inte om sånt här trams kan man ju lätt tänka, eller så kan man bestämma sig för att ändå skriva ner det och trycka på posta kommentar som ett sätt att säga att jag gillar dig och din blogg. Så det gör jag nu!

  1. Åh vilken alldeles älskansvärd kommentar!! Vill SÅ gärna barnvakta ditt barn nu. ???

   1. Sara skriver:

    Nu läste jag precis ditt senaste inlägg om att vara dåligt mamma så ändrade mig just precis om det där med barnvakteriet… Nä skoja bara, mig kan du inte lura, tycker nästan alla de där fem grejerna är kriterier som borde finnas med på en-bra-mamma-lista (okej, det där med bajjet var lite äckligt). Så hör av dig när du får en lucka (haha) nästa gång så finns en 3-åring här som kommer apdigga dig!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..