Tack älskling


Jag: Harry kom, det är mat nu. 

Harry: Nej du är så gullig mamma, jag måste ta ett kort på dig först med min telefon.

Jag: Okej! Brev kortet bra?

Harry: Lite bra, inte mycket bra. Jag ska ta kort på Sixten i stället. Och pappa. Inte på dig mer mamma. 

  1. Min sambo och soon to be man har idag äntligen fullföljt sin största dröm. Han har startat sin egen webshop. Det har tagit så otrolig många år för honom att våga, men nu äntligen har han gjort det. Stoltare tjej finns inte. Tack för att ni fantastiska entreprenörer finns där, till att peppa och bana väg för oss andra 🙂

    Sidan är uppe, titta gärna!!! 🙂 Stor kram

    http://norselake.com/

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..