Tydligt tecken på att det är EM

Vaknade av en spark mot magen till denna syn i morse. 


Spark mot magen vaknar jag iofs alltid av. 

Jag frågade vad barnen tyckte om Zlatan. Harry sa att Zlätan var vuxen, Sixten sa att Zlätan rimmar på flätan. Skönt att de är typ lika intresserade som jag. 

  1. Så många olika tankar som flög genom mitt huvud när jag läste det här:
    1. Herregud, var har jag kommit?! Är det fortfarande Knivlisa? Det ser så annorlunda ut (men fint!). *dubbelkollar adressen i webbläsaren* Blir lugnare när jag ser bilden, ja men titta där är Harry, Sixten och Linus, då har jag kommit rätt ändå.
    2. Spark i magen!! Har hon övertygat Linus om en trea? Hinner nästan börja gravidhormongrina innan jag kommer på att man kan ju få sparkar på utsidan av magen. Börjar ändå hormongrina för att det låter så mysigt att få vakna av kroppskontakt och närhet, trots att det är i form av sparkar.
    3. Så himla rimlig analys av Zlatan.

    1. Hahaha!! Du såg det innan jag. Jag förstod inte alls vad du pratade om!!!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

LOADING..