ANNONS

Status på mina ben

/

sponsorskylt Philips IPL

Nu har jag testat Philips Luma IPL-maskin ett tag.

Läs första inlägget om min rakhyvelsfobi här (TACK du som har samma tandrakhyvelsfobi som jag och som också trodde att du var den enda i världen. Vi kan bilda klubb. Eller bilda stubb, med tanke på att vi inte rakar oss).

Philips Lumea IPL fungerar så att den skickar ljusimpulser till hårsäcken och stimulerar vilande hårsäckar att fortsätta sova. Man gör först fyra behandlingar, en varannan vecka, och sedan en behandling var fjärde till var sjätte vecka för att hålla återväxten borta.

Funkar det då?

JA! Jag har varit ovanligt intresserad av mina hårsäckar senaste tiden och kan meddela att de sover. Mycket intressant och komiskt. Jag har gjort tre av fyra behandlingar och jag har hittills mycket mindre stubb!

Det funkar dock inte om man har för ljusa hårstrån men det som är bra är att det är 120 dagars nöjdhetsgaranti. Tycker man inte att den gör jobbet är det bara att lämna tillbaka den.

På denna gif ser man ljusimpulsen. Det gör inte alls ont, bara skönt.

ipl

Testa med en egen IPL SC2009, klicka på länken så kommer ni till ett bra erbjudande hos Webhallen: http://www.webhallen.com/prod.php?id=240374&pass=Philipsmama
Erbjudandet gäller till och med 30/6 2016.

0
2

Genom att klicka på "Skicka" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

© Bonnier Magazines & Brands AB, 105 44 StockholmTelefon: 08-736 53 00