Hur man äter mjukost

sponsorskylt (1)_Kavli

Jag fick frågan om att göra ett samarbete med Kavli mjukost. Och eftersom jag är en person som älskar att äta mjukost genom att klämma direkt ur tuben i munnen, tackade jag självklart ja.

Det är ju gott annars också, typ på mackor, men det bästa är faktiskt mitt sätt.

Folk har alltid tyckt att jag är skum, men jag skulle vilja hävda att det är alla andra som är skumma. Perfekta snackset ju. Och framförallt: OUMBÄRLIGT på tältsemestrar. Det går många tuber för oss varje sommar.

Jag fick en låda med 14 tuber i olika smaker, som kom till jobbet. Så här såg det ut då.

 

snapseed-83.jpg

snapseed-86.jpg

Mina barn har så klart ärvt mina viktigaste gener.

snapseed-88.jpg
snapseed-84.jpg

Mjukost är gjord på hårdost och innehåller 14-16 procent protein. Här är nya paprikasmaken.

snapseed-85.jpg

  1. Har du någon med jalapenosmak i den där osttubsskatten du fått? Isåfall tycker jag att du ska köpa krustader, trycka ut lite ost i varje, tjoffa in en ugnen tills osten bubblar och så får du snabbvarianten av chilicheese!

  2. Åh nej, jag blir nipprig när jag ser en tub urklämd sådär som den du har på tallriken.. man MÅSTE ju trycka från ändan och rulla ihop tuben vartefter den blir tommare! ??

    1. Haha förlåt! Men jag tycker att man får grossa och klämma så att det blir som härligast i början! Man kan ta ansvar i ett senare skede!

  3. C skriver:

    Det är ett helt naturligt beteende! När jag var på festivaler när jag var yngre så levde jag på tubost direkt ur tuben. Alla var på mig om att ”gå och köpa bröd”, för mina ölpengar? Nej tack!

    1. Haha va? Så dålig idé att köpa bröd när man kan klämma mjukost i gommen? Tack för att du förstår!

Kommentera inlägget

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Genom att klicka på "Skicka kommentar" bekräftar jag att jag har tagit del av Bonnier News personuppgiftspolicy.

LOADING..